| ||||
Slik gjør du | ||||
Bunn: Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt inn det tørre. Stekes i springform ved 180 grader i 15-20 minutter. La den stå i formen i 5 minutter, la den bli kald på rist. Legg den over på et kakefat og sett den rengjorte ringen fra springformen rundt. Fyllet: Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller vannbad. Legg gelatinen i kaldt vann. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland de oppbløtte gelatinplatene med 1/2 dl varm kaffe og rør til gelatinen er oppløst. Bland dette med smeltet sjokolade. Bland inn eggedosisen, og til slutt mesteparten av kremen. La litt (3-4 ss) være igjen til glasuren. Dynk bunnen med kaffen og hell fyllet over. Sett kaken i kjøleskap i minst en halvtime. Glasuren: Smelt resten av After Eight-sjokoladen og bland inn krem til det er en tynn røre. Fordel denne jevnt over den avkjølte kaken, og sett den i kjøleskap til fyllet er stivnet. Skjær rundt kanten av kaken og fjern kakeringen forsiktig. |
Totalt antall sidevisninger
tirsdag 12. mai 2015
After Eight kake
Etiketter:
aftereight,
kaka,
kake,
konfektkake,
sjokolade,
sjokoladekaka
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar