Totalt antall sidevisninger

mandag 10. juni 2013

Rødvins kokt kykling lår med risotto


Detta var gott det :-)
Stek:
200 gram kuttet/ternet bacon
1 løk i litt stora bitar
8 sopp
i litt olja, salt och pepper
(du trenger oxå färsk ørt, vitløk och 1 flaska rödvin)

Ta det i en skål till sides. Ta de 6 kylling låren och stek det i samma stekeplata litt på begge sider sammen med 1 fin hakket vitløks fedd.
 Häll øver 1 flaska rödvin och 2 dl vatten och riv av litt färsk timjan eller rosmarin øver och ta lock på.
koka i 50 minuter.

Under tiden lagade jag risotto. Den här är helt nydelig.
 Litt juks, men var gott och lättvint.

lägg upp litt risotto sen litt av bacon blandningn och ett kylling lår.....ta litt av kraften som kyllinegn kokt o på toppen....server med en färsk ørt på toppen.

Till dessert blev det sjokolademouse.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar